Wandeling WijZ Welzijn op landgoed Soeslo

OMMEN – Op donderdag 27 juli vindt de eerstvolgende wandeling van WijZ Welzijn Ommen plaats. Deze keer verkent het gezelschap onder leiding van Agnes Neimijer het landgoed Soeslo. Dit landgoed ligt onder de rook van de buurtschap Wijthmen ten zuiden van Zwolle. Op wijhtmen.nl is uitgebreide informatie te vinden, maar het is uiteraard leuker om onder leiding van Agnes alles in levende lijve te zien. Verzamelen om 9.00 uur op de Voormars in Ommen. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van Sauna Swoll, Heinoseweg 26. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken bij restaurant De Mol (voor eigen rekening). Kosten deelname wandeling 1,50 euro p.p. Bel voor meer info naar: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.