Waar je schat is…

DALFSEN – Op 29 juli, tijdens de tweede Blauwe Bogendag hangt er aan de kraam van het Platform Evangelisatie Dalfsen een banner met de tekst: Waar je schat is… (daar zal ook je hart zijn). Het betreft een foto die door één van de leden van de Historische Kring Dalfsen is genomen van de schatten die gevonden zijn bij de opgravingen in Oosterdalfsen in 2015. Het Platform Evangelisatie Dalfsen is verantwoordelijk voor de activiteiten in en om de kraam op deze zomerdag. Vrijwilligers uit de verschillende kerken willen graag met bezoekers van de Blauwe Bogendag van gedachten wisselen over het thema; waar ligt jouw hart? Er wordt koffie, thee en limonade aangeboden – mét cake of koek. Men kan meedoen aan een dartspel – ‘raak het hart’ – en er zijn bijbeltjes voor geïnteresseerden. De kraam is van 10.00 tot 16.30 uur te vinden op het Kerkplein voor de Grote Kerk. Overigens zal op die dag de kerk van 10.00 tot 16.00 uur open zijn voor bezichtiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.