Vrouwen FC Ommen treffen veel bekenden

0261445_FC_Ommen_vrouwen.jpg
.

OMMEN – De KNVB heeft de indeling voor het vrouwenvoetbal voor het seizoen 2023-2024 rond. In de eerste klasse B stuiten de meiden van FC Ommen op veel bekenden van een seizoen eerder. Er wacht weer een seizoen met qua kilometers stevige uitreizen, zowel naar het noorden, als naar het oosten en midden van ons land.

De voetbaltrots van Ommen treffen met HZVV (Hoogeveen) en het Zwolse Be Quick ’28 2 twee tegenstanders die redelijk binnen schootsafstand liggen. SDC Putten is een nieuweling in deze divisie en ligt al behoorlijk uit de route. In de Achterhoek gaan de Vechtdalbewoners op bezoek bij AZSV (Aalten) en DZC ’68 (Doetinchem). In Friesland moet Heerenveense Boys worden bestreden. Stad Groningen wordt vier keer aangedaan, om af te rekenen met Oranje Nassau 2, Groen Geel, Helpman en tweede nieuwkomer The Knickerbockers. De laatste tegenstander huist boven stad Groningen, waar de voetbalclub vernoemd is naar de plaats van herkomst v.v. Winsum. Het eerste vrouwenteam staat dit jaar onder leiding van Rehim Duman. De trainer uit Deventer deed ervaring op als oefenmeester bij onder meer de jeugd van de Turkse topclub Galatasaray.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.