Vraag het de psychiater

OMMEN – Woensdag 12 juli van 19.30 tot 21.15 uur vindt er een tweede GGZ ontmoeting plaats bij de dagbesteding Overbrucht aan de Kerkstraat 7, met koffie, thee en koek. De organisatie is in handen van de Adviesraad Sociaal Domein, samen met het GGZ beraad Vechtdal, de RIBW en dagbesteding Overbrucht

Meer dan 40% van alle Nederlanders krijgt in zijn of haar levensloop te maken met een psychische aandoening. Toch is er nog steeds een hoge drempel om uit te spreken wat nodig is om het leven met zo’n beperking makkelijker te maken. Er is soms onbegrip, en schaamte en stigma drukken hun stempel.

Vervolg

Bij dit tweede Ommer GGZ Café staan vragen centraal. Na een succesvolle eerste bijeenkomst in maart dit jaar krijgt het GGZ Café daarmee een vervolg. Ernst van Ittersum werkte voor zijn pensioen als psychiater en zal die avond proberen om antwoord te geven op de vragen die leven bij mensen met een psychische beperking, hun verwanten of naast betrokkenen. Zeker in de periode kort nadat er een diagnose is gesteld, zijn dat er vaak veel. Kan ik genezen van mijn autisme? Moet ik mijn hele leven deze medicijnen blijven gebruiken? Wij hebben jonge kinderen, is deze aandoening erfelijk?
Aanmelding is gewenst. Dat kan via email bij karola.schroder@planet.nl (06 224 96 025).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.