Volleybaltoernooi Witharen

WITHAREN – Oranjevereniging Witharen, Plaatselijk Belang Witharen en Buurthuis Witharen houden dit jaar samen een volleybaltoernooi. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 15 juli naast de school in Witharen en het start om 9.30 uur.

Er zal worden gespeeld in twee poules, namelijk de recreantenpoule en de prestatiepoule. De recreantenpoule bestaat uit maximaal negen spelers van veertien jaar of ouder, maximaal twee NeVoBo-leden per team en minimaal twee dames in het veld. In deze poule zijn smashen en bovenhands opslaan niet toegestaan.
De prestatiepoule bestaat uit maximaal negen spelers van veertien jaar of ouder, een onbeperkt aantal NeVoBo-leden (maximaal twee in het veld) en minimaal twee dames in het veld. In deze poule wordt er gespeeld volgens de officiële NeVoBo-spelregels.

Opgeven

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Opgeven kan via de mail: ov.witharen@gmail.com. Bij opgave dient doorgegeven te worden in welke poule men ingedeeld wil worden (recreantenpoule of prestatiepoule), de teamnaam, de naam van de contactpersoon en de naam van de scheidsrechter. De organisatie ontvangt van de contactpersoon ook graag het adres, het telefoonnummer en het e-mailadres. Bij te laat afmelden (ná 10 juli) dient het inschrijfgeld wel betaald te worden. Teams van buiten Witharen worden eveneens van harte uitgenodigd om aan dit gezellige en sportieve volleybaltoernooi deel te nemen!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.