Vakantielezen bij de bieb

0260958_Vakantielezen_-_1.jpg
.

DALFSEN – Het is zomervakantie, tijd voor spannende avonturen. Bij de bibliotheken in de gemeente Dalfsen kunnen kinderen meedoen aan Vakantielezen.

Fenna Ramos, presentatrice bij Zappelin, was laatst in de bieb en vond het dagboek van Meral en Jop. Die waren op reis gegaan en kwamen in een onbekend werelddeel terecht. Ga je met hen mee op avontuur? Kijk dan gauw op www.bibliotheekdalfsen.nl/vakantielezen.

Speurtocht

De ontdekkingstocht van Meral en Joop brengt je in zes landen. Heb je alle verhalen in hun dagboek gelezen? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op leuke prijzen. In de bibliotheek in Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Oudleusen kun je meedoen aan de speurtocht, de raadsels oplossen en krijg je het Vakantielezen miniboekje cadeau. De speurtocht is er van woensdag 19 juli tot en met dinsdag 5 september.
Vakantielezen is hét zomerprogramma waarmee de bibliotheek zorgt dat kinderen in de zomer lekker blijven lezen, juist wanneer ze vrij zijn van school. Kinderboekenschrijvers Annemarie Bon en Selma Noort schreven dit jaar een spannend reisavontuur voor kinderen uit groep 3 en 4. In juni is Vakantielezen al begonnen op de scholen.

BiebBoys

Voor kinderen van groep 5 tot en met 8 is er in dezelfde periode de BiebBoys Zomerchallenge. Op school hebben kinderen meegedaan aan de aftrap van de Grote Zomerchallenge, ze hebben een expeditieboekje gemaakt en daar hoort natuurlijk een speurtocht bij! Wie het expeditieboekje nog niet heeft, kan het ophalen in de bibliotheek (op=op). Meer weten over de BiebBoys Zomerchallenge? Kijk dan op

www.bibliotheekdalfsen.nl/zomerchallenge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.