Union toertocht voor bromfietsen

0260286_union_bromfiets2.jpg
.

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 15 juli houdt het Palthehof Museum haar jaarlijkse Union bromfiets toertocht, (uitsluitend) voor Union bromfietsen. De tocht met een volgauto, aanhanger en voorrijders is circa 65 km lang en gaat via Avereest naar het Fort, Zuidwolde, Echten en kent een stop bij Restaurant Boszicht. Daarna rijdt het gezelschap richting Bloemberg, IJhorst en via het Staphorster bos terug naar Nieuwleusen. Vanaf 9.45 uur is het museum open om te verzamelen. Vertrek is om 11.00 uur vanaf het museumpleintje, Westeinde 3. Belangstellenden die de tocht willen rijden, nemen deel op eigen risico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.