Timmerweek gaat samen met Lindenburg voor duurzaamheid

0261590_Flessen_Timmerweek.jpg
.

DALFSEN – “Elke dag minstens 200 bekertjes weggooien, dat moet toch anders kunnen”, vonden de werkgroepleden van de Timmerweek in Dalfsen. Cees en Willeke van Lindenburg Dalfsen waren het hier helemaal mee eens en besloten 200 prachtige waterflessen van Mepal te sponsoren.

De kinderen namen de drinkflessen enthousiast in ontvangst bij de start van de Timmerweek. Zij konden hun nieuwe aanwinst de hele Timmerweek bijvullen en ook erna komt de fles nog goed van pas. De sponsoring van de flessen was een langgekoesterde wens van de werkgroepleden. “We proberen bij de organisatie rekening te houden met duurzaamheid en die vele bekertjes waren ons een doorn in het oog. We zijn dan ook erg blij met de sponsoring van Lindenburg.” Ook op andere gebieden denkt de organisatie van de Timmerweek aan het milieu. “Sinds dit jaar hebben we een magneetwals. Deze zetten we in om de vele spijkers tussen de grassprieten weg te halen. Op deze manier laten we het terrein zo schoon mogelijk achter.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.