Spelweek Ommen

0261217_Spelweek_2022.jpg
Archieffoto 2022

OMMEN – Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september vindt alweer de 46e editie van de Spelweek Ommen plaats op het veld tussen het gemeentehuis en het Carrouselplein. Het belooft een spannende editie te worden want dit jaar gaat het blauwe team samen met alle vrijwilligers en 300 kinderen ‘Op Safari’. Dat betekent dat het veld wordt omgetoverd tot de Ommer Serengeti waar de kinderen houten lodges en safaritenten kunnen bouwen. Tijdens de spelmiddagen moeten ze bewijzen dat ze echte ‘rangers’ zijn. Op de woensdag kunnen de kinderen als heuse safarigidsen hun ouders en andere belangstellenden rondleiden door het wildpark. Iedereen van 4 t/m 12 jaar mag meedoen. Maar ben je ouder dan 12 jaar, wees niet getreurd, want de organisatie zoekt ook weer stoere ‘rangers’ vanaf 13 jaar die er als vrijwilliger een fantastische week van willen maken. Weekkaarten voor de kinderen zijn te koop bij Albert Heijn Ommen. Meer informatie over Spelweek Ommen en opgeven als vrijwilliger (ook mogelijk als maatschappelijke stage) kan via de site

www.spelweek-ommen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.