Reünie voor (oud) Ommenaren

OMMEN – Volgens de overlevering is het op 25 augustus precies 775 jaar geleden dat Bisschop Otto III Ommen haar stadsrechten gaf. Deze datum laat de stichting Ommen 775 jaar stadsrechten niet onopgemerkt voorbij gaan. Aan het eind van de middag wordt Bisschop Otto dan ook opnieuw in Ommen verwacht.

De feestelijkheden op deze dag zijn al even eerder gestart. Rond de klok van 10.15 uur zijn alle Ommenaren, geboren voor 1954 en die opgegroeid zijn in Ommen, van harte welkom op de reünie. Deze wordt gehouden in het Hervormd Centrum. Vanaf 10.15 uur zijn de deuren geopend. Halverwege de dag wordt er een lunch geserveerd. Gedurende de gehele dag worden er oude films van Ommen getoond die ongetwijfeld veel gespreksstof en herinneringen opleveren. Omstreeks 16.30 uur wordt de reünie afgesloten. Reünisten van voor 1954 zijn de hele dag van harte welkom, maar eerder vertrekken of later aankomen staat uiteraard vrij.

Opgave

Deelname op 25 augustus is gratis, de lunch bedraagt 18 euro en ook de consumpties zijn voor eigen rekening. In verband met de beschikbare ruimte kunnen er maximaal 150 deelnemers worden ontvangen. Opgeven is daarom noodzakelijk. Dat kan via de website www.ommen775jaar.nl of door een mail te sturen naar 775jaarommen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.