Programma Blauwe Bogen Dagen 2023 bekend

0260960_BB_dag.JPG
.

DALFSEN – De zomervakantie is in aantocht en dat betekent dat de Blauwe Bogen Dagen weer voor de deur staan. En wel met een nieuw programma. Ook dit jaar vinden de Blauwe Bogen Dagen – net als vorig jaar – plaats op de zaterdagen. Dat betekent dat het Dalfser feest dit jaar op zaterdag 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus losbarst met op iedere dag leuke activiteiten voor jong en oud(er).

De Blauwe Bogen Dagen wordt op zaterdag 22 juli afgetrapt met een kinderdag. Kinderen kunnen hun lol op met de bungeetrampoline, verschillende springkussens, een survivalbaan, pannakooi en huifkartocht. Ook is er de mogelijkheid om je te laten schminken of om te knutselen. Rondom de kerk is er speciaal voor kinderen een kinderkleedjesmarkt. Struin langs de verschillende kleedjes met speelgoed, boeken, kleding etc. en speur mee naar verborgen schatten. Verkoop je liever spullen op de kleedjesmarkt? Reserveer dan voor deze Blauwe Bogen Dag een verkoopplaats. Dit kan bij Primera Jansen. Kosten zijn 5 euro per plaats. Wees er snel bij, want er is dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens de Blauwe Bogen Dagen zijn geen kaartjes meer te koop. Let op: op zaterdag 22 juli is de kleedjesmarkt alleen voor kinderen.

Braderie

Tijdens de Blauwe Bogen Dagen ontbreekt ook de jaarlijkse braderie niet Dit jaar is er zowel op zaterdag 29 juli als op zaterdag 5 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur een braderie door het hele centrum. Daarnaast staan op deze dagen ook bij de verschillende winkels kramen met mooie aanbiedingen. Indien men interesse heeft om een kraam te huren voor de braderie, dan kan contact worden opgenomen met Apeldoorn 2000 via info@apeldoorn2000.nl. Kramen zijn niet te huur via de activiteitencommissie van Ondernemend Dalfsen.

Kofferbakverkoop en kleedjesmarkt

Op de laatste Blauwe Bogen Dag, op zaterdag 12 augustus, is er een kofferbakverkoop bij de verschillende winkeliers en een kleedjesmarkt (ook voor volwassenen) rondom de kerk. Hier zijn mooie koopjes en misschien wel verborgen schatten te scoren. Een verkoopplaats is te reserveren bij Primera Jansen. Kosten zijn 5 euro per plaats. Wees er snel bij, want er is dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens de Blauwe Bogen Dagen zijn geen kaartjes meer te koop.

(Archief)foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.