Open Tuinenweekend Vechtdal

REGIO – Met veel enthousiasme stellen diverse tuineigenaren in het Overijsselse Vechtdal op 5 en 6 augustus hun tuinen open.

Hoewel iedere tuin weer anders is, hebben de tuinen gemeen dat ze allen verzorgd zijn door liefhebbers. Naast verbinding met de Vecht liggen de tuinen allemaal in of nabij het stroomgebied ervan. Het open tuinen weekend is een goede gelegenheid om alle tuinen te bekijken. Buiten deze dagen zijn de particuliere tuinen namelijk alleen op afspraak te bezoeken. Geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 en 17.00 uur de volgende tuinen bezoeken (stroomafwaarts): Vechtetal-Garten in Laar (D), Colijnsplaats in Den Velde, De Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, Jetskes’s Tuin, de tuin van Ron & Aly Varwijk in De Krim, De Ossenkolk in Arriën, Buitenplaats De Broekhuizen in Dalfsen en De Meente in Zwolle. Meer informatie is te vinden op

www.vechtdaltuinen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.