Ommer Molendag

0261534_OmmenmolenDenOordt.jpg
.

OMMEN – Op zaterdag 5 augustus vindt de jaarlijkse Ommer Molendag plaats. Op deze dag zijn de molens in Ommen en Vilsteren geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De molenaars laten belangstellenden graag zien en beleven wat een molen interessant maakt. Zo is er bij molen Den Oord te zien hoe deze over ruim een jaar weer functioneert als houtzaagmolen. En in de Konijnenbeltsmolen kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Kunst onder de Wieken’. Verder zijn er bij de diverse molens activiteiten zoals: muziek, pannenkoeken bakken, een mobiele zaaginstallatie, een dorsmachine, rondleidingen enz. Ook zijn er fiets- en wandelroutes beschikbaar die men van molen naar molen brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.