OMMEN – Bostheater Ommen trakteert jong en oud op een heel speciale en superleuke gast. Op zondag 23 juli brengt Hakim een bezoek aan het amfitheater, gelegen achter recreatieoord Ommerland.

0260950_Hakim.jpg
.

Hakim komt jong en oud vermaken in Bostheater Ommen

(Advertorial)

Om het feestje met de Nederlands-Algerijnse theaterartiest annex mimespeler te bezoeken, kan de portemonnee op zak blijven, het enige dat meegenomen moet worden is een zonnig humeur. De uitvoering ‘Hakim op z’n best’ is geschikt voor jong en oud en begint om 15.00 uur. Vanaf 14.15 uur is het theater geopend.Sesamstraat

Hakim is bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen. Hij vertelt verhalen en schrijft boeken. Zijn inspiratie haalt hij uit de vreemde problemen van de grotemensenwereld en vertaalt deze kwesties raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. ‘Hakim op z’n best’ is een interactieve show voor kleine, maar ook zeker voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen. Over van alles, en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend-en-één-nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen, iets spannends op de kinderboerderij, gedoe met de buurman of picknickperikelen in de buitenlucht, kortom: tijdens de voorstelling ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk! Voor info over route, locatie, parkeren, aanvangstijden, komende shows, of verzin het maar kijk opwww.bostheaterommen.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.