Maak kennis met de bijenstal tijdens de Open Imkerijdag

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 8 juli opent Bijenhoudersvereniging Nieuwleusen en omstreken van 10.00 uur tot 16.00 uur haar bijenstal aan de Meeleweg 74 voor belangstellenden. Tijdens de landelijke Open Imkerijdag vertellen enthousiaste imkers over het fascinerende leven van de honingbij en demonstreren ze wat er allemaal bij komt kijken. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het werk van de imker en met het houden van honingbijen. Om 11.00, 13.00 en 15.00 uur wordt er een demonstratie ‘honing slingeren’ gegeven en kan men verschillende soorten honing proeven. Het is ook mogelijk om het bijenvolk met haar koningin van dichtbij te bekijken in een volledig transparante observatiekast. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.