Maaike Hofstee winnares van MusicStar Ommen 2023

0261301_MusicStar_Ommen.jpg
.

OMMEN – Tijdens de eerste Ommer Bissingh van dit jaar wist Maaike Hofstee de eerste plaats in de wacht te slepen tijdens de finale van MusicStar Ommen. De negentienjarige Maaike die is opgegroeid in Ommen en sinds kort in Zwolle woont, had zich tijdens de eerste voorronde op 29 juni in de Herberg Music Hall al geplaatst voor de finale. Tijdens de finale zongen alle kandidaten twee nummers. Daarna was het aan de vakjury (Rob Schuil, Annet Rumengan en Carola van Herpen) om een beslissing te nemen. Uiteindelijk gingen er drie kandidaten door naar het erepodium: Maureen Freie, Damian Alferink en Maaike Hofstee. Na nog een laatste nummer viel het jurybesluit en mocht Maaike de prijs van maar liefst 250 euro in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.