Klussenploeg FC Ommen doet niet aan zomerstop

0261437_Klussenploeg_2.jpg
.

OMMEN – De voetballerij zit in de zomerstop. Geen voetballer te zien op de velden van FC Ommen. Een paar scholeksters zien hun kans schoon om ongestoord een kronkelende wormpje of wat bleke engerlingen te scoren. Zo ook enkele meeuwen en kraaien uit zijn op een malse, glibberige lekkernij. Toch is het niet uitgestorven op het complex van de voetbalclub. In en rond het clubgebouw Weerkomm’n zijn kerels van stavast bezig de vloer van de kantine, bestuurskamers en kleedkamers te reinigen. De rijpe mannen, nee niet overrijp, steken puur uit clubliefde vrijwillig de handjes uit de mouwen en zijn het levende bewijs van het gezegde dat ‘vrijwilligerswerk niet betaald wordt, omdat hun onbaatzuchtige inzet simpelweg onbetaalbaar is!’ Toppers zijn het! Natuurlijk is er tussen door ook tijd om bij te kletsen, met een bak koffie binnen handbereik.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.