Hoofdsponsor Ommerland maakt wielerronde extra aantrekkelijk

0260842_Gerrit_de_Jonge_-_Ronde_van_Ommen.jpg
Koersdirecteur Gerrit de Jonge ontvangt de bonnen voor zowel de winnaar van de mannenkoers alsmede de triomfator van de vrouwenwedstrijd uit handen van directieassistente Tessa Bos.

OMMEN – Op zaterdag 26 augustus staat de Wielerronde van Ommen op de kalender. Het parcours cirkelt vanaf het startpunt nabij de muziekkoepel aan de Markt als een hoepel om het centrum van de Vechtstad heen. Hoofdsponsor van dit wielerevenement is recreatieoord Ommerland, die samen met andere weldoeners en sympathisanten, zorgt voor een aantrekkelijke en goed gevulde prijzenpot.

Zo ligt voor zowel de winnaar van de mannenkoers, alsmede de snelste in de vrouwenkoers een geldbedrag van 1332 euro te wachten. En dat is dan eventjes gerekend buiten de bloemen, de eeuwige roem en de overwinningskusjes van rondemiss Vera Boschman. Of dit alles nog niet genoeg was besloot Ommerland een extra geste te doen. De winnaar bij zowel de vrouwen als de mannen krijgt een cheque voor een midweekverblijf in een luxe bungalow op het fraaie bosrijke vakantiepark. Vanzelfsprekend met gebruikmaking van diverse faciliteiten, zoals het klimbos, de paintball-arena en de boogschietbaan.

Enthousiasme

De vrouwenkoers is een nieuwtje in het programma, dat naast een koers voor mannen verder bestaat uit dikke bandenraces voor de jeugd en een loopfietsenrace voor peuters en kleuters. Koersdirecteur Gerrit de Jonge verwacht veel van deze innovatie. “Met een groepje wielersympathisanten uit Ommen traden we onlangs op als verkeersregelaars bij de Ronde van Twente. Daar was onder meer de vrouwenploeg Cyclingteam Belco/Van Eyk van de partij. Ik werd door veel van die meiden aangesproken over onze koers. Ze wilden graag komen. Die zie ik gezien hun enthousiasme straks wel verschijnen op de inschrijflijst. De lijst met renners voor de mannenkoers in de categorie elite/belofte, amateurs en professional B-renners begint al aardig langer te worden, dus dat komt helemaal goed.” Nadere info over de Ronde van Ommen betreffende inschrijven en aanvangstijden via

http://www.rondevanommen.nl

Tekst/Foto: Willem Lampe

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.