Het verschijnsel ‘olifantenpaadjes’

0260595_olifantenpaadjes_-_2.jpg
.

OMMEN – De kortste weg van A naar B is in rechte lijn. Niet altijd is een verhard pad aangelegd in rechte lijn. Ook al is het maar een paar metertjes om, als het enigszins mogelijk is schieten veel mensen binnendoor. Na verloop van tijd ontstaan er in de nabijheid van het beoogde pad een alternatieve routes, de zogeheten ‘olifantenpaadjes’. Wellicht een doorn in het oog van de dienst gemeentelijke werken, maar ja, de overheid wikt, maar de mens beschikt. Het ‘olifantenpaadje’ nabij de haven is afgezet met rood lint. Benieuwd of in woonwijk Alteveer en in het slaperige Vilsteren de sluiproutes ook worden afgezet met lint.

Tekst/Foto’s: Willem Lampe

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.