Gemeenteraad Ommen wil herbenoeming burgemeester Vroomen

0260911_Portretfoto_Dhr_Burgemeester_Vroomen.jpg
.

OMMEN – De gemeenteraad van Ommen heeft op donderdag 13 juli besloten burgemeester Hans Vroomen aan te bevelen voor herbenoeming voor een nieuwe termijn van zes jaar. Het wordt zijn tweede termijn als burgemeester. Hans Vroomen is sinds eind 2017 burgemeester van Ommen. Zijn eerste termijn loopt af op 18 december 2023. De gemeenteraad stuurt de aanbeveling naar de commissaris van de Koning in Overijssel, Andries Heidema. De commissaris stuurt de aanbeveling, voorzien van zijn advies, door naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, die het Koninklijk Besluit voor de herbenoeming voorbereidt. Na ondertekening van het Koninklijk Besluit door de Koning en minister is de herbenoeming definitief. Dit is naar verwachting begin december 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.