Fototentoonstelling en puzzeltocht

0261303_2023-05-19193515.jpg
.

DALFSEN – Op 19 augustus is er in de Grote Kerk een unieke fototentoonstelling te bekijken met het thema: verbinding met de Vecht. De expositie is geopend tussen 11.00 en 16.00 uur. Fotografen Fenneke Goutbeek, Johan Bokma, Jos Scholten, Gerrit Houtschild en Ron Feijen geven met hun beelden een unieke kijk op de Vecht, een rivier die altijd in beweging is. Verder is het in de middag mogelijk om in het kader van ditzelfde thema tussen 13.00 en 16.00 uur een puzzeltocht met het hele gezin te maken. Deze start bij de Overkant. De Historische Kring Dalfsen stelt 37 oude foto’s ter beschikking die in het centrum en rondom Dalfsen worden verstopt. Het doel is om letters bij de foto’s te zoeken en zo de puzzel op te lossen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.