Circus Meerfout bezoekt Bostheater Ommen

0261462_Bostheater_-_Circus_Meerfout.jpg
.

OMMEN – Een middag onbekommerd gieren, lachen en bewonderen. Dat kan zondag 6 augustus in Bostheater Ommen. Er staat deze middag een wel heel bijzonder circus in het amfitheater achter recreatieoord Ommerland, in de schaduw van de brandtoren.

Rond 15.00 uur klinkt het welbekende ‘welkom, hooggeëerd publiek’, maar verder wordt het een voorstelling met een knipoog naar het klassieke circus. Geen leeuwen, olifanten, tijgers, ezels of kamelen, maar wel acrobaten, clowns en andere grappenmakers. Zoals de benaming Circus Meerfout al suggereert krijgen de toeschouwers een show voorgeschoteld met een breed scala aan ‘foute’ artiesten, die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen. ‘Circus Meerfout’ is een echte familievoorstelling, geschikt voor alle leeftijden. Een unieke show bestaande uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor zorgen allerlei ingewikkelde handelingen en curieuze verwikkelingen voor een onvergetelijke voorstelling!
Berl Both en Huub Cooijmans hebben elkaar leren kennen tijdens de theatertour Cirque Magnifique. Het klikte meteen tussen de twee. Al gauw borrelden ideeën op om samen een show te maken. Na veel brainstormen, oefenen en het maken van decorstukken zag ‘Circus Meerfout’ het levenslicht. Berl en Huub delen de passie voor circus en zijn beiden van mening dat een mooie circusvoorstelling ook humor moet bevatten.
Deze knotsgekke circusshow laat het publiek genieten, verbazen en bovenal dubbel liggen van het lachen. Kom op zondag 6 augustus genieten met het hele gezin. Het theater gaat open om 14.15 uur en drie kwartier later begint het gedonder en gelazer. De voorstelling is kosteloos bij te wonen. In het theater zijn drankjes en hapjes te koop. Voor info over route en parkeren en allerlei andere handige zaken, check

www.bostheaterommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.