Bekerindeling voetbalclubs

0261606_FC_Ommen.jpg
.

OMMEN – Nadat eerder de competitie-indeling bekend is gemaakt, heeft de KNVB afdeling Oost de poule-indeling voor de bekercompetitie van de zaterdag- en zondagamateurs rond. De speeldagen zijn vooruitlopend op de reguliere competitie gepland op 2 en 3 september (ronde 1), 9 en 10 september (ronde 2) en 16 en 17 september (ronde 3). De gemeentelijke voetbalclubs zijn als volgt ingedeeld: In poule 2-13 stuit SC Lemele op DVC Dedemsvaart, SC Lutten en Daarlerveen. In poule 2-15 krijgt FC Ommen te maken met ASV ’57 (Aadorp), Bergentheim en SVV ’56 (Sibculo). In poule 2-18 moet v.v. Mariënberg afrekenen met SP Daarle, Enter Vooruit en SC Rijssen. Zondagclub Vilsteren gaat in poule 3-06 de strijd aan met SC Balkbrug, USV (Nieuwleusen) en Lemelerveld. Voor het speelprogramma en de aanvangstijden, check de diverse clubsites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.