Bekerindeling S.V. Nieuwleusen levert mooie affiches op

0261653_IMG4046.JPG
Archieffoto (2022)

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 29 juli heeft de KNVB de indeling en het programma van de poulefase van het bekertoernooi gepubliceerd. S.V. Nieuwleusen is daarbij ingedeeld in een poule met SVI, WHC en vv Nunspeet.

Op 2 september, op de open dag, trapt S.V. Nieuwleusen het bekertoernooi af met een thuiswedstrijd tegen SVI. De Zwollenaren beleefden afgelopen seizoen een zwaar jaar: ze eindigden als 12e in de eerste klasse en degradeerden rechtstreeks. Dit seizoen komen ze uit in de tweede klasse H Oost. Ook het vorige seizoen speelde S.V. Nieuwleusen op de open dag thuis tegen SVI. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. Op 9 september reizen de oranjehemden af naar Wezep voor een treffen met WHC. De blauw witten draaien al jaren mee in de top van de 1e klasse, waar het vorig jaar nog als vierde eindigde. De club schuift haar ambities niet onder stoelen of banken en wil en mag als de absolute favoriet in deze bekerpoule worden beschouwd. De poulefase van het bekertoernooi eindigt op ’t Klaverblad. Op 16 september ontvangen ze dan vv Nunspeet. De Nunspeters eindigden vorig jaar als 11e in de westelijke eerste klasse, en daalden af naar een lager niveau. Samen met een handvol medegedupeerden van de zware degradatieregeling, waaronder dus ook SVI, zullen zij in ‘de andere oostelijke 2e klasse’ strijden voor een spoedige terugkeer naar de 1e klasse.

Indeling

Ook voor het tweede elftal van S.V. Nieuwleusen en de dames zijn de bekerpoules bekend. Het 2e elftal speelt op 2 september ook thuis, en wel tegen OWIOS 2. Op 9 september staat een bezoek aan SEH 2 gepland, en op 16 september staat in Wezep een ontmoeting gepland met WHC 2. S.V. Nieuwleusen VR1 speelt op 2 september uit tegen A.S.C.’62. Op 16 september spelen de dames thuis tegen Heino en op 16 september uit tegen Berkum.

Archieffoto: 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.