Tweede editie van de Oldtimer Bromfietsrit

0259480_Oldtimerrit-page-001.jpg
.

DALFSEN – Vrijdagavond 7 juli vertrekt voor de tweede keer een Oldtimer Bromfietsrit vanaf het Kerkplein in Dalfsen. Tijdens de eerste editie in augustus 2022 wisten ruim 100 gemotoriseerde stalen rossen van binnen- en buitenlandse makelij het bruisende dorp aan de Vecht te vinden. 

Rond 18.00 uur is op het Kerkplein gelegenheid om de brommers van dichtbij te bekijken en een praatje te maken met de berijders. Naast de brommers zijn ook enkele klassieke racemotoren aanwezig en als speciale gast is ook Dalfsenaar Loris Veneman met zijn Kawasaki WK Supersport 300 motor present. Om 19.00 uur vertrekken de bromfietsen in kleine groepjes voor een toerrit van circa 45 kilometer door het Vechtdal. Belangstellenden zijn welkom om te komen kijken, de route gaat door het dop via de Bloemendalstraat, Schoolstraat, Pastoriestraat, Campferbeekstraat, Thomas à Kempislaan, Kampmansweg. Tegen 21.00 uur komen de deelnemers de Blauwe Bogenbrug over en keren ze terug via de Prinsenstraat naar het Kerkplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.