Trefkoele verduurzaamt met 260 nieuwe zonnepanelen

 

DALFSEN – Afgelopen week zijn er op het dak van Trefkoele 260 nieuwe zonnepanelen gelegd. Deze investering is één van de energiebesparende maatregelen om het netto energieverbruik te reduceren met 50% t.o.v. 2022.

Het betreft één van de voornemens om gedurende de beleidsperiode 2023-2026 Trefkoele toekomstbestendig te maken. Op deze wijze hoeven partners niet te worden geconfronteerd met huurverhogingen door onverwacht stijgende energiekosten. Het doel is om het kulturhus een betaalbare plek te laten zijn waar inwoners, verenigingen en maatschappelijke organisaties elkaar kunnen ontmoeten op het gebied van sport & bewegen, kunst & cultuur, educatie & informatie en zorg & welzijn. Verder werkt Trefkoele waar mogelijk samen met lokale ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.