Team Sukerbiet zamelt met Alpe d’Huzes 135.000 euro in voor KWF

0258720_Team_Sukerbiet_2023.jpg
.

LEMELERVELD – Het zit erop. Team Sukerbiet uit Lemelerveld heeft afgelopen donderdag meegedaan aan de Alpe d’Huzes. Alle acties en activiteiten die het team vooraf had georganiseerd, leverden in combinatie met de vele donaties een bedrag van maar liefst circa 135.000 euro op. Dat geld is bestemd voor het KWF.

“Het was een prachtige dag, de weergoden waren ons gunstig gezind”, zo laat Team Sukerbiet weten. “Onze deelnemers hebben allen maximaal naar eigen vermogen gepresteerd. Deze zware beproeving is door ons in totaal zo’n honderd keer afgelegd dit zijn in totaal 1400 kilometer klimmen en 111.800 hoogtemeters! We zijn ontzettend trots op de prestatie die wij met zijn allen hier hebben neergezet. Wij willen hierbij al onze sponsors en donateurs ontzettend bedanken, zonder hun steun hadden we dit prachtige resultaat nooit kunnen behalen.”

Foto: Hanne Horsman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.