Taxatiemiddag in Hotel De Zon

0259309_Molendijk.jpg
.

OMMEN – Op vrijdag 23 juni vindt er een taxatiemiddag plaats in Hotel De Zon in Ommen. Taxateur Arie Molendijk taxeert hier tussen 14.00 en 16.30 uur onder meer (staten)bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, prenten etc.

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.” De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Voorbrug 1 in Ommen. De inloop is vrij en zonder afspraak. Kijk voor meer info en voor taxaties van grotere collecties/bibliotheken op

www.molendijkboeken.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.