Start vervanging kunstgrasvelden en aanleg nieuw kunstgrasveld

DALFSEN – Eind 2022 heeft de gemeenteraad krediet beschikbaar gesteld voor de vervanging van kunstgrasvelden bij voetbalclubs in de gemeente Dalfsen.

Bij USV wordt een natuurgrasveld vervangen met een kunstgrasveld. Deze wordt gezamenlijk met SV Nieuwleusen in gebruik genomen. Bij SV Nieuwleusen en VV Lemelerveld worden de huidige kunstgrasvelden vervangen. Bij alle velden wordt gebruik gemaakt van natuurlijke infill met kurk . Inmiddels heeft selectie van de aannemer plaatsgevonden en start Antea Sport binnenkort met de uitvoering.

Nieuwe velden

De komende maanden vindt realisatie plaats waarbij begin augustus de vervanging van de kunstgrasvelden bij SV Nieuwleusen en VV Lemelerveld is afgerond. Het nieuwe kunstgrasveld bij USV moet begin september gereed zijn. Met de betrokken voetbalverenigingen vindt afstemming plaats over de planning en de voortgang van de werkzaamheden. Wethouder Jan Uitslag is blij dat gestart wordt met de uitvoering van de werkzaamheden. “Antea Sport is een ervaren partij waarin we alle vertrouwen hebben. We vinden het belangrijk dat de verenigingen begin september weer kunnen beschikken over de nieuwe velden. Duidelijk is dat de komende periode door aan- en afvoer van materiaal er overlast zal zijn. Ook voor de betrokken voetbalverenigingen wordt het de komende tijd inschikken en improviseren bij de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De verwachting is dat dit geen probleem oplevert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.