S.V. Nieuwleusen JO15-1 ongeslagen Kampioen

0259174_JO15-1_-_2023_Kampioen.JPG
Staand v.l.n.r.: Bert Slomp (shirtsponsor van Slomp & De Graaf) Marcel van den Berg (leider) Oscar Bos (leider) Niels Vreeburg Julian van Leussen Hessel van den Berg Thomas Reurink Robin Bos Roan Compagner Storm Klein Dani Eijkenaar Lennard de Weerd (trainer) Zittend v.l.n.r.: Maykel de Boer Matthijs Brinkman Daan Kampjes Kevin Courtz Jorik Middelveld Jurre Krol Mats Wever Leon de Raad (trainer/coach).

NIEUWLEUSEN – Na het kampioenschap van de eerste fase competitie is S.V. Nieuwleusen JO15-1 opnieuw kampioen. De tweede seizoenhelft begon in februari. Wederom in de eerste klasse, maar ditmaal met sterkere tegenstanders. De eerste wedstrijd was tegen Heino JO15-1. Hier werd meteen de toon voor de rest van het seizoen gezet, de wedstrijd werd met 2-4 gewonnen. Na deze wedstrijd volgde winst op winst, waarbij alleen SVI een beetje in het kielzog kon blijven. Maar ook daar werd 2x van gewonnen. Zodoende konden de jongens drie wedstrijden voor het einde, kampioen worden. Op 3 juni kon in Hattem bij winst of gelijkspel het kampioenschap worden behaald. Hattem wilde uiteraard niets cadeau doen en kwam goed uit de startblokken. Alle zeilen werden bijgezet, maar Hattem kwam toch op 1-0. Nieuwleusen zette nog een tandje bij en al vrij snel werd het 1-1. Na de hervatting ging Nieuwleusen op dezelfde voet door wat uiteindelijk een eindstand van 1-3 opleverde en dus het kampioenschap.

Staand v.l.n.r.: Bert Slomp (shirtsponsor van Slomp & De Graaf), Marcel van den Berg (leider) Oscar Bos (leider), Niels Vreeburg, Julian van Leussen, Hessel van den Berg, Thomas Reurink, Robin Bos, Roan Compagner, Storm Klein, Dani Eijkenaar, Lennard de Weerd (trainer) Zittend v.l.n.r.: Maykel de Boer, Matthijs Brinkman, Daan Kampjes, Kevin Courtz, Jorik Middelveld, Jurre Krol, Mats Wever, Leon de Raad (trainer/coach).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.