Register makelaar Mark Ebbinge keert terug naar het Vechtdal

0259950_foto_2.jpg
.

(Advertorial)

REGIO – Het Vechtdal staat bekend om zijn adembenemende natuur, idyllische landschappen en charmante dorpen. En vanaf 1 juli 2023 kunnen de inwoners van deze prachtige regio rekenen op de expertise van een vertrouwd gezicht. Register Makelaar Mark Ebbinge opent dan de deuren van zijn nieuwe kantoor bij Ter Haar en Dunnink, Brugstraat 34 in Ommen waar het totaalconcept in de financiële dienstverlening wordt uitgebreid met Makelaardij en Taxaties.

De terugkeer van Mark Ebbinge naar het Vechtdal is verheugend nieuws voor zowel potentiële kopers als verkopers in de regio. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt heeft hij al vele mensen geholpen bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Zijn deskundigheid en toewijding hebben hem een uitstekende reputatie bezorgd en zijn terugkeer naar het Vechtdal wordt met veel enthousiasme ontvangen.

Samenwerking

De samenwerking met Martin ter Haar en Klaasje Dunnink stelt het kantoor in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden. Naast verzekeringen, hypotheken en bankzaken kunnen klanten binnenkort ook bij hen terecht voor taxaties en de aan- en verkoop advies van onroerend goed. Dit complete pakket aan dienstverlening maakt Ter Haar en Dunnink een betrouwbare en allesomvattende partner op het gebied van financiële en vastgoedbehoeften.
Een belangrijke ontwikkeling in dit nieuwe hoofdstuk voor Mark Ebbinge en zijn team is de overname van iQ Makelaars Vechtdal. Deze landelijke organisatie staat bekend om haar uitgebreide expertises en telt meer dan 100 experts die zelfs de Europese markt verbinden. Met deze overname heeft het kantoor toegang gekregen tot een breed scala aan kennis en ervaring, wat hun positie in de markt versterkt en hun dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

Expertise

De timing van de overname kon niet beter zijn, aldus Mark Ebbinge. Het Vechtdal heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en trekt steeds meer mensen aan die willen genieten van de rust en schoonheid van het landschap. Met de uitbreiding van het dienstenpakket en de toevoeging van de expertise van iQ Makelaars Vechtdal is het kantoor van Ter Haar en Dunnink goed gepositioneerd om aan de stijgende vraag naar vastgoeddiensten te voldoen.
Bent u op zoek naar uw droomhuis in het Vechtdal of overweegt u uw woning te verkopen? Vanaf 1 juli 2023 kunt u terecht bij het vernieuwde kantoor van Ter Haar en Dunnink. Met hun uitgebreide expertise, persoonlijke benadering en het brede scala aan diensten zorgen zij voor een vlotte en professionele afhandeling van al uw financiële zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.