Rallyteam Brouwer-Hesselink start rallyseizoen in Hardenberg

0259145_VR22PatrickSundermeijer.jpg
.

REGIO – Zaterdag 17 juni rijden Bert Brouwer en Marcel Hesselink de eerste wedstrijd in de Vechtdal Historic Rally van seizoen 2023.

Het is één van de thuiswedstrijden voor het Overijsselse duo. Met name voor Marcel, die nu woonachtig is in Bergentheim, gaat proef ‘Brucht’ haast letterlijk door de achtertuin. “Het was eigenlijk de bedoeling om al eerder te rijden, maar een aantal rally’s in Nederland en Duitsland gingen helaas niet door,” zegt Marcel.

Vier klassementsproeven

Tijdens de afgelopen winterstop is de Opel Manta volledig nagekeken en het rallyteam hoopt dat het pechduiveltje dat vorig jaar in de auto zat, ook meteen is weggejaagd. Op het programma staan vier verschillende klassementsproeven. Witharen, Ommen, Brucht en industrieterrein Broeklanden in Hardenberg. Deze zullen allemaal drie keer gereden worden: dit komt uit op ruim 140 kilometer op snelheid. Marcel’s zoon zal overigens ook in Hardenberg aan de start verschijnen.
Voor wie de teams live in actie wil zien, is dit een mooie gelegenheid. Het serviceterrein is bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg. Proef ‘Broeklanden’ gaat langs het serviceterrein. De start is vanaf 11.00 uur, de finish vanaf 18.40 uur. Kijk ook eens op www.rallymax.eu of volg de heren op Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.