Pand 25 voor rust en ontmoeting

OMMEN – Iedere dinsdag van 10.30 tot 12.30 uur, op woensdag van 13.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur is Pand 25 aan de Brugstraat 25 in Ommen geopend (recht tegenover de Hervormde kerk). Het betreft een rustpunt en een ontmoetingsplek, voor een luisterend oor of een goed gesprek. Tevens is er een minibieb en zijn er christelijke kaarten en gifts. Deze ontmoetingsplek is een initiatief van een interkerkelijk missionair team. Tijdens de Bissinghwoensdagen kunnen belangstellenden hier terecht van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.