Orgelconcert in de WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gert van Hoef verzorgt op zaterdag 1 juli een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Gert is een graag geziene organist in de muziekhal. Zijn concerten trekken muziekliefhebbers uit binnen- en buitland. Ook schrijft hij bladmuziek en geeft hij cd’s uit. Gert heeft op zijn Youtube kanaal meer dan 105.000 volgers. Op het programma staan werken van onder andere G.F. Händel, A. Guilmant, A.H. Brewer en J. Zwart. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee en een hapje en drankje na afloop). Kaarten reserveren is mogelijk via tel. 0572 -371838, e-mail adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.