OpStap-excusie in natuurgebied Beerze

REGIO – Dinsdagavond 27 juni verzorgt Landschap Overijssel een excursie in de serie ‘OpStap’ in natuurgebied Beerze. Onder leiding van twee gidsen maken de deelnemers een wandeling van ongeveer twee uur in dit gevarieerde gebied.

Het natuurgebied Beerze is zo bijzonder omdat hier veel landschapstypen bij elkaar komen: rivierlandschap, (stuif) duintjes, essen, beschermd dorpsgezicht met kamduin, stuifzanden, natte- en droge heide, veenputten, bos en zogenaamde “nieuwe natuur”, elk met zijn eigen specifieke flora en fauna. De gidsen vertellen er meer over en de deelnemers krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen. Goed wandelschoeisel is aanbevolen voor deze excursie.
De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Aanmelding via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal twintig personen. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen 3 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.