Openlucht Sing-in 9 juli

DALFSEN – Zondagmiddag 9 juli om 16.30 uur wordt er op het Kerkplein bij de Grote Kerk in Dalfsen een Openlucht Sing-in gehouden. Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in.

Het thema waaromheen de liederen zijn gekozen is: ‘Volg de Route’. De band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Christine van den Brink (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar), Marlissa Dijk (dwarsfluit) en Harm Jan Sietsma (drums). Door Henriëtta, Margo, Christine, Floris en Marjolein wordt de samenzang ondersteund. De collecte die gehouden wordt, is bestemd voor Actie Vakantie Tas: kinderen in de gemeente Dalfsen van minimagezinnen krijgen een goed gevulde tas vol speelgoed en waardebonnen aan het begin van de zomervakantie. Lang niet alle kinderen gaan dagjes weg of op vakantie maar met zo’n tas begint de vakantie toch een beetje feestelijk.
Er is een gedrukte liturgie met bovendien een keuzeblad waarvan men een lied kan opgeven. De liederen staan t.z.t. op www.pgdalfsen.nl/kerkdiensten . Het aantal stoelen is beperkt. Neem zo mogelijk een stoel mee. Na afloop is er koffie, thee en limonade. Bij slecht weer is de Sing-in in de kerk, ook om 16.30 uur. De dienst wordt dan tevens uitgezonden via Kerkomroep, zie de eerder genoemde website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.