Open dag Plinq 20 jaar zeer goed bezocht

0259590_IMG9120.JPG
.

DALFSEN – Het kan bijna niemand ontgaan zijn, mede door de vele banners, gekleurde bogen etc. aan de Rondweg in Dalfsen, dat Plinq jarig was afgelopen week. En wie jarig is trakteert, stond in de uitnodiging. Velen gaven gehoor aan deze uitnodiging. De vele klanten en partners waren op een avond uitgenodigd en afgelopen zaterdag was er een Open Dag voor iedereen. Vooral in de ochtenduren was het een drukte van belang. Velen lieten zich door Eddy van der Vegt en zijn medewerkers rondleiden door het bedrijf en lieten zich bijpraten over o.a. de nieuwste ontwikkelingen op gebied van b.v. glasvezelmogelijkheden. Voor de jeugdigen was er een echte Plinq Cup-Wifi game. Er was een pop-up bioscoop ingericht en een workshop glasvezel lassen. Dus duidelijk een kijkje achter de schermen en een geslaagde dag voor iedereen. “Het bedrijf is de afgelopen twintig jaar flink gegroeid en heeft haar doelen bereikt, maar we blijven ons inzetten voor verdere groei en ontwikkeling”, zegt directeur Eddy van der Vegt in het verschenen jubileummagazine. Van der Vegt richtte in 2001 Compenz bv op en met de komst van ADSL en kabelinternet groeide de vraag naar een stabiele internetverbinding. Vervolgens werd een eigen internetaanbieder onder de naam Salland XS opgericht. De regionale naam Salland XS werd in 2003 gewijzigd in Plinq. Deze naamswijziging was wenselijk omdat diensten werden verleend aan klanten in het gehele land. Deze sterke groei maakte in 2016 een verhuizing noodzakelijk. Na een intensieve verbouwing werd een duurzame en gasloze kantoorpand aan de Prins Hendrikstaat geopend.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.