Nieuwe editie van Vilsteren Bruist

VILSTEREN – Op zaterdag 1 juli vindt de 27ste editie van Vilsteren Bruist plaats. Dat betekent een dag vol cultuur en entertainment en gratis toegang tot de vele mooie gebouwen die Vilsteren rijk is. Naast de rommelmarkt is er ook weer een uitgebreide ‘buitenfair’, een landgoedwandeltocht, actieve en leuke activiteiten voor kinderen, toneelvoorstellingen en uiteraard livemuziek!

Op de markt zijn er veel zelfgemaakte producten; van accessoires tot sculpturen, van wijnen tot jam van het Vechtdal. Daarnaast zijn er verschillende optredens van (shanty)koren en straatmuzikanten. In de namiddag gaat het programma verder op de ‘Tip’ in de feesttent, met ook livemuziek. Tevens presenteert Vilsteren Bruist dit jaar voor de tweede keer een landgoedwandeling. Er zijn routes uitgezet van 8 km, 15 km en 25 km. Opgave voor de rommelmarkt, buitenfair (standhouders) of landgoedwandeling via www.vilsterenbruist.nl. Door de dag heen kun je, nadat je met de huifkar een rondje hebt gemaakt door de omgeving van Vilsteren, genieten van een heuse hondenshow en roofvogelshows! Het dorp Vilsteren is die dag van 7.00 uur tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.