Muziek en poëzie in de tuin bij Tom Lucassen

OMMEN – Aankomende zondag 2 juli treden troubadour Dorothee Spijker en dichter Ria Westerhuis op in de besloten tuin van galerie Tom Lucassen, Prinses Julianastraat 10. Het begint om 14.30 en de toegang is gratis.

Het repertoire van de veelzijdige troubadour Dorothee Spijker strekt zich uit van de sixties en seventies naar nu. Van Ierse volksmuziek via blues en rock naar Nederlandstalig. Dorothee weet haar gasten te boeien en te roeren met haar zang en gitaar.
Het dagelijks leven, haar gedachten- en belevingswereld inspireert dichter Ria Westerhuis tot prachtige gedichten. Serieus, ondeugend en humoristisch zijn haar optredens. Haar gedichten gaan over het leven, de natuur, het landschap, relaties, min en onmin. Haar werk is bekroond met diverse prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.