Kijk- en doedag bij ’t Olde Manegepeerd

0259553_kijk_en_doedag_juni_2023_foto.jpg
.

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd houdt op zondag 25 juni weer een kijk- en doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de manege in Dalmsholte.

De gehele opbrengst van deze dag is voor de uitgewerkte manegepaarden die in Dalmsholte van hun rust genieten. Deze worden verzorgd door vrijwilligers. Koffie en koek staan klaar voor een vrijwillige bijdrage. Gerda en Angelique bieden edelstenen en speelgoed (schleichpaardjes) aan. De helft van de opbrengst doneren zij aan de stichting. Tegen betaling is er iets lekkers (en gezonds) te koop voor de paarden. De bezoekers mogen zelf ook appels, brood of wortels meenemen. ’t Olde Manegepeerd is tevens een inzamelpunt van kleding, oude mobieltjes en inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte. Mail of bel voor meer info naar: info@manegepeerd.nl of 06 -128 74 764, of kijk op

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.