Jubilerende vrijwilligers in de Heilig Hart kerk

0259853_Foto_vrijwilligers_HHartkerk.JPG
V.l.n.r. Angela Jansen, Mariet van der Vegte, Ineke Groot Koerkamp, Jeanette Sibelt, Annie Velthuis, Cor de Gooijer, Jan Jansen Holleboom.

LEMELERVELD – Zondag 18 juni werd het jaarlijkse patroonsfeest van de Heilig Hart parochie gevierd. Tijdens dit feest is het gebruikelijk om ook aandacht te schenken aan de vrijwilligers van de geloofsgemeenschap.

Na de eucharistieviering werden door voorzitter Johan Neppelenbroek in een volle parochiezaal de jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet en er werd aandacht geschonken aan de vrijwilligers in het algemeen. “Met elkaar zorgen de vrijwilligers ervoor dat deze locatie overeind blijft, zonder hen zouden we nooit met elkaar kunnen doen wat we nu realiseren. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor en trots op”, aldus Johan.

Zeven jubilarissen

Dit jaar waren er maar liefst zeven jubilarissen, variërend van 25 tot en met 50 jaar vrijwilligerswerk. Zij ontvingen een oorkonde met daarnaast een boeket bloemen en een daverend applaus uit handen van alle aanwezigen. Voor 25 jaar vrijwilligerswerk werden gehuldigd: Ineke Groot Koerkamp, Angela Jansen, Jeanette Sibelt, Mariet van der Vegte, Cor de Gooijer en Jan Jansen Holleboom. Annie Velthuis werd in het zonnetje gezet vanwege haar 50 jaar vrijwilligerswerk voor de Heilig Hart kerk. Na het maken van de groepsfoto was er gelegenheid om alle jubilarissen te feliciteren en werd er een toost uitgebracht op dit mooie moment. Er was ook nog aandacht voor ‘niet’ jubilerende vrijwilligers. Hein Velthuis stopt na 29 jaar met het bezorgen van het parochieblad en werd er ook een woord van dank uitgesproken aan Riky Harink die stopt met de bereikbaarheidstelefoon. Beide ontvingen een leuke attentie.

Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.