Jongenskoor treedt op in Dalfsen en Vilsteren

REGIO – Jongenskoor Dalfsen laat weer van zich horen en geeft twee zomerconcerten. Op zaterdagavond 1 juli staan de jongens en mannen in de Grote Kerk in Dalfsen en op zondagmiddag 2 juli laten ze hetzelfde programma horen in de Willibrorduskerk in Vilsteren.

Zoals gebruikelijk bij de zomerconcerten laten ze een gevarieerd aanbod van allerlei muziekstijlen horen; van Bach tot Vangelis. Enkele koorsolisten en ook jongens uit de opleiding geven acte de présence. Het jongenskoor, dat sinds een jaar wordt geleid door Erik Korterink, geniet steeds grotere bekendheid. In het afgelopen seizoen werden maandelijks Choral Evensongs in de Dominicanenkerk te Zwolle verzorgd en daarmee is het koor in de landelijke schijnwerpers komen te staan. Om het geheel nog meer uit te bouwen is een leslocatie in Zwolle gestart waar verschillende jongens op af zijn gekomen. Dit belooft veel voor de toekomst. Het concert in Dalfsen begint om 19.30 uur en in Vilsteren om 15.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.jongenskoordalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.