Inloopmiddag voor mantelzorgers

ARRIËN – Donderdagmorgen 29 juni houdt steunpunt mantelzorg van 10.00 tot 11.30 uur een ontmoetingsochtend voor mantelzorgers en voor degenen die worden verzorgd. De ontmoeting tussen mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, is belangrijk en hierom wordt er eens per maand, op de donderdagochtend (soms op een donderdagmiddag) een bijeenkomst gehouden. Tijdens de inloopmiddag is er gelegenheid om andere mensen te ontmoeten die vergelijkbare ervaringen hebben. Het biedt de mogelijkheid ervaringen te delen en steun te vinden. Het adres is: Aardbeienboerderij RozemArrie, Ridderinkweg 1 in Arriën. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Erna Martens, mantelzorgconsulent Carinova: 06-83868846 of mail naar: h.martens@carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.