Henk Kampman viert 50-jarig jubileum bij Energy

0259784_IMG0750.jpg
.

OMMEN – Op 1 juli aanstaande is Henk Kampman 50 jaar betrokken als trainer bij Energy Ommen. Hij begon bij GVO, maar na de fusie van GVO en OKK bleven de dienstjaren uiteraard tellen.

Momenteel geeft Henk nog les aan twee verschillende groepen, namelijk de HIB groep op maandagavond van 20.00 tot 21.00 en de Heren Trimgroep op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur. Een combinatie van lekker bewegen en een hoop gezelligheid.

Touwtjespringen

Henk heeft in de afgelopen 50 jaar enorm veel meegemaakt. Zo maakte hij, naast het lesgegeven waarmee hij startte op 1 juli 1973, vele jaren deel uit van het bestuur (maar liefst 21 jaar). In 1996 deed hij mee met een televisieprogramma van RTL 4 om het record touwtjespringen te verbeteren. Dit lukte behoorlijk goed want na vele uren oefenen, eindigden de deelnemers op de tweede plaats. Henk is ook 1 a 2 maal per jaar te vinden bij de Vecht in het kader van de actie Schone Rivieren. Met de leden van Energy zorgt hij dan weer voor een brandschone oever en rivier. Ook NLDoet is een activiteit die Henk altijd op zich neemt.
Het moge duidelijk zijn dat Henk zich op vele vlakken geweldig inzet. Energy bedankt hem heel hartelijk voor de afgelopen 50 jaar en de vereniging hoopt dat hij nog een hele tijd bij hen blijft als trainer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.