Grootse (her)opening Koops Bedden

0259062_koops_foto.jpg
.

(Advertorial)

WEZEP – Na ruim drie maanden van verbouwen, breken, schuren herinrichten en schilderen is het eindelijk zover: op 15 juni om 9.30 uur heropent Koops Bedden de geheel vernieuwde en uitgebreide zaak aan de Rondweg 72 te Wezep

“Het was ‘krap an’, maar we hebben het gered”, zegt Ente Bosma sr. die samen met Ente jr. leiding geeft aan de oudste beddenspeciaalzaak van Nederland. Het resultaat mag er dan ook zijn: een geheel nieuw magazijn van ruim 500 m2 en een uitbreiding van de showroom met ruim 200 m2.
“Niet dat onze showroom klein was, ik denk toch een van de grotere van Nederland, maar om een extra stukje beleving te creëren voor onze klanten hebben we de showroom opnieuw ingericht”, aldus Ente sr. “Zo hebben we onze linnenshop uitgebreid met extra meters voor een nog grotere keuze als het gaat om bedtextiel in de ruimste zin van het woord. Verder hebben we een speciale slaap- en comfortstudio ingericht waar we samen met de klant kijken naar wat het beste bij hen past. Er is bovendien veel aandacht besteed aan styling en kleur, (daar zijn we altijd mee bezig), om de klant een stuk extra beleving te bieden. Immers zoveel mensen, zoveel smaken. Ook hebben we een nieuwe afdeling in het midden van onze zaak met alleen maar het beste van het beste; bedden die je bijna nergens vindt in Nederland. Kortom te veel om op te noemen!”

Aanbiedingen

Om dit alles te vieren heeft Koops Bedden gedurende vier weken diverse mooie aanbiedingen op dekbedden, overtrekken, kussens, matrassen, complete boxsprings en kasten. Daarnaast krijgt elke klant een prachtig cadeau. De moeite waard dus om een bezoek te brengen aan de nieuwe uitgebreide showroom. Kijk voor openingstijden op

www.koopsbedden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.