Geslaagden-karavaan 6 juli weer op pad

DALFSEN – Donderdag 6 juli is het zover: jongeren die een herkansing voor hun examen op de middelbare school doen, krijgen te horen of ze geslaagd zijn! Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente Dalfsen en Saam Welzijn wederom een geslaagd-actie.

De geslaagden-karavaan gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes. Dus kent u of ken jij iemand die herexamens doet voor de middelbare school? Geef diegene uiterlijk dinsdag 4 juli op!
Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen één of meerdere jongeren aanmelden die herexamens hebben gemaakt de afgelopen week. Op donderdag 6 juli gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team bij hem of haar in de straat staat. Uit de aanmeldingen worden geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 18.00 en 20.30 uur op pad in alle kernen.

Aanmelden

Het is tot en met dinsdag 4 juli mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl of door een persoonlijk bericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. Vermeld bij de aanmelding de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde. De gegevens worden alleen gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.