Fotowedstrijd Ommen 775 jaar stadsrechten

OMMEN – In verband met 775 jaar stadsrechten in Ommen houdt de foto- en filmwerkgroep van het Historisch Museum in Ommen een fotowedstrijd. Het hele jaar zijn er jubileumactiviteiten in Ommen waar je een leuke foto van kunt maken. Zie voor meer info over het programma www.ommen775jaar.nl. Heb je een mooie foto gemaakt tijdens een van deze activiteiten, stuur die dan voor 1 september 2023 naar info@museum-ommen.nl. Na de inzenddatum zullen drie professionele fotografen, te weten Frank Uijlenbroek, Enzio Ardesch en Dook van Gils, de foto’s beoordelen. Er zijn leuke prijzen te winnen. De prijsuitreiking vindt plaats op 9 september tijdens de Open Monumentendag. De ingestuurde foto’s zullen op de collectiebank/beeldbank worden geplaatst. Foto’s van de activiteit op 6 oktober doen niet mee, maar je mag ze wel toesturen voor de collectiebank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.