Eerste editie Open Dalfser Jeu-de-Boulestoernooi

DALFSEN – Boule’88 houdt op zaterdag 1 juli voor het eerst het Open Dalfser Jeu-de-Boulestoernooi voor tweetallen vanaf 16 jaar.

Vind je jeu-de-boulen leuk en houd je van een uitdaging? Laat dan eens zien wat je kunt! Schrijf je in per team via jeudeboule88@gmail.com. Vol is vol. De inschrijving sluit op 26 juni. Aanvang is om 17.00 uur. Naar verwachting duurt het toernooi tot een uurtje of acht. De deelnamekosten bedragen 12.50 euro per persoon, inclusief een volledig verzorgde barbecue, hapjes en drankjes. De locatie is de jeu-de-boulesbaan aan de Bruinleeuwstraat, nabij het gemeentehuis in Dalfsen. Zie verder

www.jeudeboule88.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.