DVC Dedemsvaart prolongeert titel op Flater G-voetbaltoernooi

0259470_G-voetbal_3_2.jpg
Strijd om de bal in het duel FC Ommen versus Excelsior '31.

OMMEN – Op een tropisch sportpark Westbroek werd op de tweede zaterdag van juni de achtste editie alweer van het Flater G-Voetbal toernooi afgewerkt. FC Ommen was de gastheer voor twee teams uit de eigen gelederen en vier ploegen van buitenaf, te weten: DES Nijverdal, FC Dalfsen, Excelsior ’31 uit Rijssen en titelverdediger DVC Dedemsvaart. Jan-Peter Wassens verzorgde namens de organiserende vereniging de opening, waarna de hevige, maar sportieve strijd in volle hevigheid losbarstte.

Na de poulewedstrijden ging de eindstrijd tussen DES Nijverdal en DVC Dedemsvaart. Het team uit de Vaart prolongeerde de titel en ging wederom met de wisselbeker, een replica van de Worldcup, terug naar Dedemsvaart. FC Ommen 2 was het meest trefzeker vanaf elf meter en legde beslag op de penaltybokaal. Net als de weergoden droeg een leger vrijwilligers bij aan een bijzonder geslaagd toernooi. Zie www.fcommen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.