De koffer/bak van ‘onze Tante Leen’ gaat open!

LEMELERVELD – Op vrijdag 16 juni van 13.30 tot 19.30 uur vindt bij ‘onze Tante Leen’ een gezellige middag plaats waar van alles is te zien en te beleven. Speciaal voor diegenen die nog niet bij ‘onze Tante Leen’ zijn geweest, maar ook voor al haar leden, is er veel kleding opgespaard en daarom gooit ‘onze Tante Leen’ haar koffer/bak (buiten) open.

Een mooie manier om een middag het fenomeen ‘onze Tante Leen’ kledingbieb & atelier te beleven. Alles wat je nodig hebt, is een paar uur van je tijd en een toegangsticket. In ruil daarvoor mag men (maximaal) drie items uit de kofferbakcollectie meenemen en natuurlijk is de kledingbieb en het atelier ook geopend om een kijkje te nemen. Lees op sukerbiet.nl of op de website van onzetanteleen.nl alle voorwaarden en hoe het werkt. Onze Tante Leen is te vinden in het blauwe pand aan de Handelsweg 20 in Lemelerveld. Behalve voor het lenen van dameskleding in alle maten, kan men bij onze Tante Leen ook terecht voor bijvoorbeeld tips en hulp bij reparaties of om te leren hoe textiel hergebruikt kan wordn. Ook organiseert ze inloopbijeenkomsten en cursussen. Kleding, textiel of aanverwante accessoires (riemen, sjaals, tasjes, sieraden, wol, naaispullen) over? Neem het dan mee voor onze Tante Leen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.